ชื่อ : รองศาสตราจารย์ ดร. เกียรติสุดา เหลืองวิลัย Assoc.Prof.Dr.Kietsuda Luengwilai รหัสอาจารย์ที่ปรึกษา : A3722 |
การศึกษา
ตำแหน่งวิชาการ
งานวิจัยที่สนใจ
ผลงานวิจัย
1.Buaban, P., D. M. Beckles, O. Mongkolporn, and K. Luengwilai. 2020. Lycopene Accumulation in Pummelo (Citrus Maxima [Burm.] Merr.) Is Influenced by Growing Temperature. International Journal of Fruit Science 20: 149-163.
2.Meas, S., Luengwilai, K. and Thongket, T. 2020. Enhancing growth and phytochemicals of two amaranth microgreens by LEDs light irradiation. Scientia Horticulturae, 265, 109204.
3.Krisanapook, K., P. Anusornpornpong, T. Havananda, and K. Luengwilai. 2019. Inflorescence and flower development in Thai aromatic coconut. Journal of Applied Horticulture 21, 1: 3-12.3
4.Havananda, T., and K. Luengwilai. 2019. Variation in floral antioxidant activities and phytochemical properties among butterfly pea (Clitoria ternatea L.) germplasm.Genetic Resources and Crop Evolution. 66; 645–658.
5.Luengwilai, K., D. M. Beckles, U. Roessner, D.A. Dias, V. Lui and J. Siriphanich. 2018. Identification of physiological changes and key metabolites coincident with postharvest internal browning of pineapple (Ananas comosus L.) fruit. Postharvest Biology and Technology. 137: 56-65.
6.Kamonwan S., O. Mongkolporn, W. Imsabai and K. Luengwilai. 2017. Papaya carotenoids increased in Oxisols soils. Agriculture and Natural Resources. 51: 253-261.
7.Luengwilai, K., D.M. Beckles, and J. Siriphanich. 2016. Postharvest internal browning of pineapple fruit originates at the phloem. Journal of Plant Physiology 202: 121-133.
สายงาน
email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
โทรศัพท์/Tel 0-3435-1889 ext 147 , ภายใน 3385-7 ext 147
โทรสาร/Fax. 0-3435-1889 ext 105